"Uşak'ta Kalite Rüzgarı" Konferansı - Son Dakika
Yerel

"Uşak'ta Kalite Rüzgarı" Konferansı

"Uşak\'ta Kalite Rüzgarı" Konferansı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğiyle "Uşak'ta Kalite Rüzgarı" konferansı düzenlendi.

17.12.2013 18:32

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğiyle "Uşak'ta Kalite Rüzgarı" konferansı düzenlendi.

UTSO'dan yapılan açıklamada, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğinde konuşan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, kalitenin ve standartlarını önemine değinerek, işletmelerin istatistikle geçmişi görebildiğini, artı ve eksileri değerlendirilerek geleceği planlayabildiklerini dile getirdi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet de, TSE'nin önemini bilen bir oda olduklarını belirterek kalite ve standarttan ödün vermek istemediklerini, paydaşlarına ve üyelerine örnek olmaya çalıştıklarını aktardı.

Daha fazla kaliteli hizmeti nasıl verilebileceğini düşündüklerini ve kaliteli hizmetlerin sürekliliğini sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Kuvvet, 2002 yılından itibaren "ISO: 9001" belgesine sahip olduklarını, bu yıl içinde "ISO: 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi" belgesini almak için de hazırlıklara başladıklarını bildirdi.

TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman ise TSE'nin Türkiye'nin kalite altyapısının geliştirilmesinde önemli görevler üstlendiğini vurgulayarak, "Enstitümüz, sanayicilerimizin laboratuvar, hizmet, belgelendirme, eğitim, iş geliştirme ve tüm uygunluk değerlendirme konularındaki taleplerini eksiksiz ve zamanında karşılamakla görevlidir. Sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz çalışmalarla daha da büyüyeceğiz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Işığıçok tarafından "Yöneticiler için 3. Göz: İstatistik" semineri verildi.

Seminerin ardından TSE belgeli Uşaklı sanayicilere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Daha sonra UTSO üyelerinin TSE eğitim, kalibrasyon ve diğer hizmetlerinde belirli oranlarda indirim uygulanması için protokol imzalandı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Uşak'ta Kalite Rüzgarı' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement