Utso Fest Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Utso Fest Başlıyor

Utso Fest Başlıyor

Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği “Alışverişin Festival Hali” sloganı ile organize ettiği, 11 Eylül-11 Ekim tarihleri arasındaki UTSO FEST festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.

07.09.2015 15:31

Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği "Alışverişin Festival Hali" sloganı ile organize ettiği, 11 Eylül-11 Ekim tarihleri arasındaki UTSO FEST festivalinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının yeni binasında düzenlenen toplantıda, UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet, basın mensuplarına, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ticaret Odasının yeni binasını tanıttı. 2013 yılında düzenlenen ilk festivale Uşak Halkı'nın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Kuvvet, " Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının Uşak halkına karşı sosyal sorumlulukları olduğunu düşünerek alışveriş festivalini çevre il ve ilçelere de yaymayı, aynı zamanda Uşak'ın tanıtımını daha iyi yapmayı, çevre ilçeleri Uşak'tan alışverişe yönlendirmeyi ve festivali kültür ve sanat ile de birleştirmeyi plandık" dedi.

2013 yılında 8 milyon TL'nin üzerinde alışveriş gerçekleştiğini söyleyen Kuvvet," 2015 UTSO Fest'te çekilişin yanı sıra halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir perakende satış fuar alanı oluşturulmasını planladık. Ayrıca 'indirimli günler' kampanyası bu yılki bu yılki festivalimizin kurgusuna eklendi. Bu kapsamda üyelerimizin kampanyaları hem kataloğumuzda yer alıyor, hem de sms, mail, web sitesi ve sosyal ağlarda halkımıza duyurulacaktır. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Alışveriş ve Tanıtım Festivali'nin tüm Uşak halkına ve Ticaret Odası üyelerine hayırlı olmasını ve amacına ulaşmasını diliyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Utso Fest Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement