Vakıfbank Heyeti Naksan'da - Son Dakika
Yerel

Vakıfbank Heyeti Naksan'da

Vakıfbank Heyeti Naksan\'da

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Naksan Holding'i ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile görüştü.

14.06.2013 16:34

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Naksan Holding'i ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile görüştü.

Naksan Holding Binası'nda gerçekleşen nezaket ziyaretine, Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Osman Demren ve Gaziantep Bölge Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz ile Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin katıldı.

Ziyarette Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu, Finans Müdürü Murat Yetkin ve Finans Koordinatörü Ufuk Çolpan'da hazır bulundu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ziyaret sırasında ekonomik konular üzerinde olumlu bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Yapılan ziyaret her iki taraf içinde olumlu geçti" dedi.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ise, "Gaziantep, bizim için çok önemli bir bölgedir. Şu anda giderek artan bir iş hacmimiz var. Sizlere daha iyi bir hizmet vermek için buradayız. Açacağımız yeni şubelerimiz ile sizlere daha iyi hizmet vereceğiz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıfbank Heyeti Naksan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement