Vali Bektaş Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Vali Bektaş Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 3 Haziran’da göreve başlamasının ardından kendisini ziyaret etmek isteyen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

19.06.2014 17:03

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 3 Haziran'da göreve başlamasının ardından kendisini ziyaret etmek isteyen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Yapılan ziyaretlerde Manisa'nın sorunları hakkında da bilgi sahibi olan Vali Bektaş, Manisa Havacılık Topluluğu Spor Kulübü Başkanı Arif Bakkal ve yönetim kurulu üyelerini, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Ensar Vakfı Manisa Şube Başkanı Arif Çeler ve yönetim kurulu üyeleri, Yiğitbaşı Vakfı Başkanı Sefer Saadet Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dirik ve Ahmet Eren ve daire müdürlerini ağırladı.

Manisa'da ili tanıma amaçlı programlarının yanında çeşitli toplantı, açılış ve etkinliklere katılan Vali Bektaş ayrıca sık sık Soma'ya giderek maden işçileri ve ailelerinin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Ziyaretlerde Vali Bektaş, tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak Manisa'nın kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

DAİRE MÜDÜRLERİNDEN ZİYARET

Manisa'da görev yapan bazı daire müdürleri de Vali Bektaş'ı ziyaret etti. Ziyarete Orman ve Su işleri 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, İzmir Meteoroloji 2. Bölge Müdürü Murat Şahin de katıldı. Vali Bektaş'a "hayırlı olsun" dileklerini ileten daire müdürleri çalışmaları hakkında bilgi verdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement