Vali Bilici'den Kesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Bilici'den Kesob'a Ziyaret

Vali Bilici\'den Kesob\'a Ziyaret

Valiler Kararnamesi ile Ankara'ya atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Alan'a veda ziyaretinde bulundu.5 yıldan bu yana Kayseri'de görev yaptığını ifade eden Vali Mevlüt Bilici, görev yaptıkları...

14.08.2012 14:12

Valiler Kararnamesi ile Ankara'ya atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Alan'a veda ziyaretinde bulundu.

5 yıldan bu yana Kayseri'de görev yaptığını ifade eden Vali Mevlüt Bilici, görev yaptıkları süre içerisinde Kayseri'de kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Kayseri esnaf ve sanatkarının ekonomide denge unsuru oluşturduğunu belirten Bilici, KESOB'un da bu gelişimdeki payının azımsanmaması gerektiğini ifade etti. Bilici, Kayseri için her zaman en iyisini yapmaya gayret ettikleri görev süresi boyunca kendilerine destek olan STK'lar ile kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Bilici, bundan sonraki çalışmalarında Başkan Mustafa Alan'a başarılar diledi.

Bilici'nin ifade ettiği üzere Valilik ile Kayseri'deki kurum ve kuruluşlar arasında uyum sağlandığını belirten Mustafa Alan ise, Kayseri'deki gelişmelere sunduğu katkıdan dolayı Vali Bilici'ye teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

(SK)

14.08.2012 13: 49: 46

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bilici'den Kesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement