Vali Daire Müdürlerini Ekarte Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Daire Müdürlerini Ekarte Etti

Vali Daire Müdürlerini Ekarte Etti

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı Kapsamında 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan edildi.

30.12.2013 14:54

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı Kapsamında 2014 yılı "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" ilan edildi. Balıkesir'de İl Sağlık Müdürlüğü 2014 yılının etkinliğini bu yıl düzenlediği faaliyet ile kutladı. Vali ve daire müdürlerinin aileleriyle beraber katıldığı spor etkinliğinde Vali Ahmet Turhan performansı ile daire müdürlerini saf dışı bıraktı.

2014 Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı nedeniyle, "Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz" sloganını kullanan Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü, fiziksel aktivitenin faydaları hakkında toplum bilinci oluşturmak amacı ile hafta sonu yürüyüş etkinliği düzenledi. Balıkesir'in ünlü piknik alanı Değirmen Boğazı'ndaki spor amaçlı yürüyüşe Vali Ahmet Turhan, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Hülya Ertür, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İlhan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bayram Ali Alanlı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Deftardar Yakup Yıldırım ile sağlık personellerinin aileleri katıldı. Vali Ahmet Turhan kızı Banu Turhan ile birlikte katıldığı yürüyüş etkinliğinde gerek ısınma hareketleri gerekse spor yürüyüşünde daire müdürlerini geride bıraktı. Performansıyla dikkat çeken Vali Turhan sağlıklı yaşam için düzenli yürüyüş ve spor yapmanın önemli olduğunu hatırlattı.

Değirmen Boğazındaki yürüyüşün sonunda katılımcılara Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından çay ve simit ikram edildi.

Doğa yürüyüşünden tüm katılımcılar memnun kaldıklarını belirterek Halk Sağlığı Müdürlüğüne teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Daire Müdürlerini Ekarte Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement