Vali Süleyman Elban'a Hayvanları Koruma Günü Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Süleyman Elban'a Hayvanları Koruma Günü Ziyareti

Vali Süleyman Elban\'a Hayvanları Koruma Günü Ziyareti

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan ve beraberindekiler, Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

04.10.2016 17:21

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan ve beraberindekiler, Bilecik Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret etti.

Vali Elban, Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Esma Sühendan Senger ile Belediye Veteriner İşleri Müdür Vekili Nedret Avcı'yı kabulünde, sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Küçük yaşta çocuklara hayvan sevgisinin aşılanması gerektiğini de vurgulayan Vali Elban, son yıllarda sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumaya ve iyileştirmeye yönelik önemli çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti. Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Ayhan da sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Elban, ayrıca Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'nde bulunan bir sokak hayvanını sahiplenerek, bakımını üstlendi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Ayhan ve beraberindekiler daha sonra Vali Yardımcısı ve Hayvanları Koruma Kurulu Başkanı Hıdır Kahveci'yi ziyaret etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Süleyman Elban'a Hayvanları Koruma Günü Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement