Vali Yardımcısı Selçuk'tan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Selçuk'tan Başkan Torun'a Ziyaret

Vali Yardımcısı Selçuk\'tan Başkan Torun\'a Ziyaret

Kütahya Vali Yardımcısı Metin Selçuk, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

24.04.2013 16:58

Kütahya Vali Yardımcısı Metin Selçuk, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Kütahya Vali Yardımcısı Metin Selçuk'a İl Yazı işleri Müdürü Nurettin Kalem, İl İdare Kurulu Müdürü Kazım Hisar, Mahalli İdareler İl Müdürü Hüseyin Bozkurt, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Seyfettin Uysal, Valilik Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay ve Bilgi İşlem Şube Müdürü Halit Dündar eşlik ettiler.

Kütahya Vali Yardımcısı Metin Selçuk'un ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu belirten Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Kütahya Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Yazı işleri Müdürü Nurettin Kalem, İl İdare Kurulu Müdürü Kazım Hisar, Mahalli İdareler İl Müdürü Hüseyin Bozkurt, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Seyfettin Uysal, Valilik Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay ve Bilgi İşlem Şube Müdürü Halit Dündar'ın ziyareti bizleri son derece memnun etti. Kütahya Valiliği ve İl Müdürlerimizle her zaman bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Vali Yardımcımıza ve İl Müdürlerimize İlçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında brifing verdik. Valiliğimiz ve İl Müdürlerimiz bizlere devamlı destek vermektedir Ziyaretlerden dolayı Vali Yardımcımız Sayın Metin Selçuk'a ve İl Müdürlerimize teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret sonrası Kütahya Vali Yardımcısı Metin Selçuk ise, "Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Selçuk'tan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement