Vali Yüksel, Dünya Radyo Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Vali Yüksel, Dünya Radyo Günü'nü Kutladı

Vali Yüksel, Dünya Radyo Günü\'nü Kutladı

Ankara Valisi Yüksel: "Ortak aklın hakim kılınmasında Ankara'daki radyolarımız önemli bir görevi ifa etmekte olup bunu da elbette layıkıyla yerine getirmektedirler"

03.05.2014 11:07

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, ortak aklın hakim kılınmasında Ankara'daki radyoların önemli bir görevi yaptığını bildirdi.

Yüksel, Dünya Radyo Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, başkent Ankara'nın dünya şehri olma hedefi içerisinde olduğunu ve rekabet pozisyonlarını belirlemesi ve stratejik hedeflerini somut olarak tespit etmesi gerektiğini vurguladı.

Küresel yarışta rekabet avantajının elde bulundurulmasının ve şehrin destinasyon kalitesinin giderek arttırılmasının vazgeçilmez bir husus olduğunu belirten Yüksel, "Bunun yegane yolu da Ankaralıların ortak akılda buluşması ve takım çalışması yapmasından geçmektedir. Bu bağlamda ortak aklın hakim kılınmasında Ankara'da radyolarımız önemli bir görevi ifa etmekte olup bunu da elbette layıkıyla yerine getirmektedirler. Ankaralıları her sabah yeni bir güne hazırlayan ve gündelik hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan radyolarımızın 6 Mayıs Radyo Gününü kutlar, tüm radyolar çalışanlarına başarı dileklerimle, selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yüksel, Dünya Radyo Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement