Varto'da Halk Minibüsü Sefere Başladı - Son Dakika
Yerel

Varto'da Halk Minibüsü Sefere Başladı

Varto\'da Halk Minibüsü Sefere Başladı

Muş’un Varto Belediyesi tarafından ilçe içi ulaşımı sağlamak amacıyla hizmete alınan özel halk minibüsü seferlerine başladı.

26.08.2016 15:41

Muş'un Varto Belediyesi tarafından ilçe içi ulaşımı sağlamak amacıyla hizmete alınan özel halk minibüsü seferlerine başladı.

Özel halk minibüsünün sefere başlaması üzerine Belediye İşhanı önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Varto Belediye Eş Başkanı Sabite Ekinci, "Varto'da yeni bir kentleşme adına yeni bir başlangıcın yapılması, bununda bizim dönemimize denk gelmesi adına çok mutluyuz" dedi.

Ekinci, Varto'nun kendi içinde büyümek zorunda olan iddialı bir ilçe olduğunu belirterek, "Varto'da yeni bir hastanemizin yapılması, hastanemizin şehir dışında olması nedeniyle bu mecburi bir hizmetti. Aynı zamanda Varto'muzun mahallelerinin geniş bir alana yayılmış olmasında, bu aciliyeti olan bir hizmetti. Büyük zorluklarla, iki defa ihalemizi bozmak zorunda olmamıza rağmen beş aylık bir gecikmede olsa bugün bunu siz dostlarımızla başlatıyor olmak bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Varto Belediye Eş Başkanı Hüseyin Güneş'in de bir konuşma yaptığı törenin ardından minibüs ilk seferine başladı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto'da Halk Minibüsü Sefere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement