Vize Esnaf Odası Başkanı Korkmaz, "20 Dakika Olmuyor, Parkmetre İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Vize Esnaf Odası Başkanı Korkmaz, "20 Dakika Olmuyor, Parkmetre İstiyoruz"

Vize Esnaf Odası Başkanı Korkmaz, "20 Dakika Olmuyor, Parkmetre İstiyoruz"

Kırklareli'ye bağlı Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, geçtiğimiz yıl trafik komisyonu kararı ile uygulamaya konulan Atatürk caddesindeki 20 dakikalık park uygulamasının yetersiz kaldığını dile getirdi.

10.01.2014 16:02

Kırklareli'ye bağlı Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, geçtiğimiz yıl trafik komisyonu kararı ile uygulamaya konulan Atatürk caddesindeki 20 dakikalık park uygulamasının yetersiz kaldığını dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Korkmaz, son günlerde giderek artan şikayetler üzerine '20 dakika' uygulamasının yerine parkmetre gibi bir uygulamanın daha adil bir çözüm getireceğine inandıklarını ifade ederek, "Vize İlçe Trafik Komisyonu tarafından 3 Temmuz 2013 tarihinde çevre yolunun kanalizasyon çalışmasından dolayı kapalı olmasının da verdiği araç yoğunluğu nedeniyle, Atatürk caddesindeki park sorununun çözülmesi ve sıkışıklığın önlenmesi için, 20 dakikalık süreli park uygulamasına geçilmesi kararı alınarak uygulamaya konulmuştu. Uygulamaya başlanmasından kısa bir süre sonra çevre yolu kullanıma açılınca sorun kısmen ortadan kalktı. Trafik ekiplerinin yoğun mücadelesine rağmen 20 dakikalık süreli park uygulamasına riayet edilmediği görülmektedir. Bu durum esnaf arkadaşlarımızın mağdur olmalarına neden olmaktadır. Esnaflarımız adına Esnaf Odası Başkanlığı olarak park sorununun çözümü için önümüzdeki günlerde trafik komisyonuna '20 dakikalık süreli park' uygulamasının kaldırılarak yerine 'parkmetre' uygulamasına geçilmesinin daha adil olacağını düşündüğümüzü ileteceğiz. İnanıyoruz ki, parkmetre uygulamasının getireceği çözüm, dakika dakika araç takibiyle gelecek olan çözümden daha sağlıklı olacaktır" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vize Esnaf Odası Başkanı Korkmaz, '20 Dakika Olmuyor, Parkmetre İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement