Yargıtay Üleliğine Seçilen Sayın ve Erdim, Tarihi Battalgazi İlçesi'ni Unutumayacaklarını Söyledi - Son Dakika
Yerel

Yargıtay Üleliğine Seçilen Sayın ve Erdim, Tarihi Battalgazi İlçesi'ni Unutumayacaklarını Söyledi

Yargıtay Üleliğine Seçilen Sayın ve Erdim, Tarihi Battalgazi İlçesi\'ni Unutumayacaklarını Söyledi

Yargıtay üyeliğine seçilen Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Malatya’nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu.

03.01.2014 15:34

Yargıtay üyeliğine seçilen Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim, Malatya'nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a veda ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim ile Malatya'da görev yaptıkları süre içerisinde kurumlar arası örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Başkan Gürkan, "Kendilerinin Yargıtay gibi onurlu, şerefli kendi mesleğinde temayüz etmiş insanların seçilerek gittiği bir yere atanmaları Malatyalı ve bir Belediye Başkanı olarak ziyadesiyle gururlandırmıştır. Kendilerine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim de yaklaşık 12 yıldır Malatya'da görev yaptığını kaydederek Yüksek Yargıtay'a seçilmeleri nedeniyle görevden ayrılacakları fakat Malatya ile ilgilerinin kesmeyeceklerini belirtti.

Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, her zaman gönlünün Malatya'dan yana olacağını ifade etti.

Yargıtay üyeliğine seçilen Sayın ve Erdim, tarihi Battalgazi İlçesi'ni unutamayacaklarını dile getirdi.

Başkan Gürkan Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim'in ziyaretleri anısına gravür hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yargıtay Üleliğine Seçilen Sayın ve Erdim, Tarihi Battalgazi İlçesi'ni Unutumayacaklarını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement