Yatağan'da Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Yatağan'da Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Yatağan\'da Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Manisa’nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen kazada 301 madencinin hayatını kaybetmesi nedeni ile YEAŞ-GELİ İşletme Müdürlüğü tarafından maden şehitlerinin ruhuna mevlit okutuldu.

21.05.2014 18:58

Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen kazada 301 madencinin hayatını kaybetmesi nedeni ile YEAŞ-GELİ İşletme Müdürlüğü tarafından maden şehitlerinin ruhuna mevlit okutuldu.

Güney Ege Linyitleri İşletmesi(GELİ) Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen anma etkinliğine Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer, Yatağan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Kamil Kıspet, YEAŞ Genel Müdür Yardımcısı Serdar Toprak, YEAŞ Yatağan Termik Santrali İşletme Müdürü Ali Değirmencioğlu, GELİ İşletme Müdürü Faruk Erin, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Yatağan Termik Santrali ve GELİ'de çalışan idari personel, işçiler ve vatandaşlar katıldılar. GELİ İşletme Müdürü Faruk Erin yaptığı konuşmada; "Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul etsin, Allah bir daha böyle acılar göstermesin" dedi.

Yatağan İlçe Müftüsü Şahabettin Yılmaz ve Yatağan merkez ve mahallelerinde görevli din görevlileri tarafından mevlit ve Kur'an'ı Kerim okundu. Okunan mevlide gelen vatandaşlara lokma ikram edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatağan'da Soma Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement