Yavuz Selim Ortaokulu, Kuyucak Birincisini Penaltılarla Devirdi - Son Dakika
Yerel

Yavuz Selim Ortaokulu, Kuyucak Birincisini Penaltılarla Devirdi

Yavuz Selim Ortaokulu, Kuyucak Birincisini Penaltılarla Devirdi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan 2013-2014 öğretim yılı okullar arası küçük erkekler futbol turnuvasında 2. tur maçları devam ediyor.

18.02.2014 11:04

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan 2013-2014 öğretim yılı okullar arası küçük erkekler futbol turnuvasında 2. tur maçları devam ediyor. Nazilli B grubunda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Yavuz Selim Orta Okulu, 2. turun ilk karşılaşmasında Kuyucak birincisi Kuyucak Atatürk Orta Okulu'nu penaltı atışlarıyla devirdi.

2002-2003 doğumlu çocuklardan oluşan ve 15'er dakikadan 2 yarı şeklinde oynanan maçlarda 2. turun ilk karşılaşmasında zorlu Kuyucak ekibi ile ilk yarısı golsüz ikinci yarısı ise 1-1 biten maç sonunda penaltı atışlarına giden Yavuz Selim Ortaokulu, üç penaltıdan ikisini gole çevirerek maçı kazandı. Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Çevik, karşılaşmanın kendileri için motivasyon artırmada büyük etken olduğunu söyledi. Bundan sonraki Yenipazar 1.'si ve sonrasında Nazilli C grubunun 1.'si Cumhuriyet Orta Okulu maçlarına odaklandıklarını ifade eden Erkan Çevik, hedeflerinin tüm maçları kazanarak Aydın'daki maçlara gitmek olduğunu belirtti.

Yavuz Selim Ortaokulu Okul Müdürü Adalet Barış ise okullarının sadece futbolda değil Atletizm ve taekwondo branşlarında da başarılı olduğunu belirterek, çeşitli birincilikler kazandıklarını söyledi. Öğrencilere her türlü desteğin verileceğini ifade eden Barış; "Bundan sonraki maçlarda da öğrencilerimize başarılar diliyor ve hepsini tebrik ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuz Selim Ortaokulu, Kuyucak Birincisini Penaltılarla Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement