Yeni Fikir Sam'dan AK Parti İl Başkanlığına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yeni Fikir Sam'dan AK Parti İl Başkanlığına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Yeni Fikir Sam\'dan AK Parti İl Başkanlığına \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Aydın’da bir süre önce faaliyetlerine başlayan ve Aydın yerelinde ilk olma özelliği taşıyan düşünce kuruluşu Yeni Fikir Strateji Araştırmaları Merkezi (Yeni Fikir SAM) Aydın AK Parti İl Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.11.2015 08:24

Aydın'da bir süre önce faaliyetlerine başlayan ve Aydın yerelinde ilk olma özelliği taşıyan düşünce kuruluşu Yeni Fikir Strateji Araştırmaları Merkezi (Yeni Fikir SAM) Aydın AK Parti İl Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni Fikir SAM Başkanı Mesut Mezkit, Başkan Yardımcıları; Gönül Şahin Mezkit, Davut Türkkan, Murat Kemal Avcı, üyeler; Yunus Kurt, Davut Türksever ve Rabia Çakı'nın katılımıyla, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Yeni Fikir SAM adına konuşma yapan Yeni Fikir SAM Başkanı Mesut Mezkit, seçim sonuçlarının başta İslam Alemi olmak üzere bütün mağdur ve mazlumlar, ülkemiz ve Aydınımız için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz" dedi.

Ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Yenifikir SAM'a çalışmalarında başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Fikir Sam'dan AK Parti İl Başkanlığına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement