Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı Çakır: "Bizim tek derdimiz Malatya'ya hizmet. Biz gerçekten bu şehre sevdalıyız"

29.01.2014 18:15

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Gündüzbey beldesinde temaslarda bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu programı kapsamında Gündüzbey Belediyesini ve esnafları ziyaret etti.

Belediyede konuşan Çakır, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin önemine işaret ederek "Yapılan yasal düzenlemeyle Malatya, bu seçimle birlikte büyükşehir olacak. Yerel kalkınma ve yerelde yönetim anlayışıyla bu dönem daha çok koşturacağız" ifadesini kullandı.

Çakır, Malatya Belediyesi olarak 5 yılda 112 kilometre yağmursuyu drenaj, 140 kilometre içme suyu, 120 kilometre kanalizasyon hattı döşediklerini bildirdi.

"Farkımız hizmetimiz"

Farklarının hizmetleri olduğunu belirten Çakır, şunları kaydetti:

"İnşallah 30 Mart'tan sonra daha iyileri, daha güzelleri olacak. Biz 5 yılda bu kente Malatya- Darende arasındaki yol mesafesinden daha fazla yağmur suyu drenaj, içme suyu ve kanalizasyon hattı döşemişiz. 203 cadde ve sokağımızı yenilemişiz. Bu kadar hizmet eden bir dönem oldu mu? Bizim tek derdimiz Malatya'ya hizmet. Biz gerçekten bu şehre sevdalıyız."

Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk da beldede AK Parti'ye çok büyük teveccüh olduğunu belirtti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement