Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı İlbaş: "Koçer dünyaya geldim öyle öleceğim"

08.12.2013 13:33

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, "Koçer dünyaya geldim öyle öleceğim" dedi.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı İlbaş, bir otelde başkan adaylığıyla ilgili tanıtım toplantısı düzenledi. İlbaş, Batman Havaalanı'ndan Siirt'te kadar yoğun ilgiyle karşılandığını bu ilgiden dolayı Siirtlilere teşekkür ettiğini söyledi. İlbaş, yerel seçimlere 2009 yılından beri hazır olduğunu belirterek, o dönemde hazırladığı 30 tane çok önemli projelesinin olduğunu fakat mevcut belediyenin 3 projesine el attığını ifade etti.

Bu projelirin halen bitirilemedeğini aktaran İlbaş, "İnşallah o projeleri bitirmek bize nasip olur. Şu an hazırda 27 tane projemiz var. 2009 belediye başkan aday adayı olduğum zaman projelerimizi hazırlamıştım. Bunlara ilave edecek daha çok projeler var. Siirt çok güzel şeylere layıktır" diye konuştu.

AK Parti hükümetinin ulaşımdan sağlığa çok güzel işlerin yaptığını hatırlatan İlbaş, şöyle konuştu:

"Ulaşım konusunda ilimizde daha istediğimiz seviyeye gelmemişiz. Ama devam eden yol çalışmaların tamamlanmasıyla ilimiz rahat bir nefes alacak ve çıkmaz sokaktan çıkacaktır. İl genelinde yapılan hizmetlerin yerelle getirmek için yerel yöneticilik ayağı eksik kalmıştır. Belediyecilik ayağını Siirtlilerin teveccühü ile kazanacağız ve halka hizmet vereceğiz."

Gazetecilerin, bir koçerin belediye başkan adayı seçilmesi halk arasında nasıl yankı uyandıracağı sorusunu yanıtlayan İlbaş, "Ben Siirt'te doğdum, Koçer olarak dünyaya geldim ve Koçer olarak da öleceğim" dedi.

İlbaş, "Hiçbir Arap vatandaşımla şimdiye kadar bir sorunum olmadı. Araplarla her zaman arkadaşlık edindim ve ticaretimi yaptım. Köylülerle aynı şekilde suni yorumlarla yolla çıkarsak yanlış yola saparız" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan AK Parti Siirt milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören, İlbaş'ın adaylığı süresince ve belediye başkanlığı sürecinde kendisine destek olacaklarını, projelerinin uygulanması için Ankara'da gerekli çalışmaları yürüteceklerini ifade ettiler. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement