Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Çakırlar, AA 'yı ziyaret etti.

23.12.2013 17:06

MHP Edirne Belediye Başkan Adayı Orhan Çakılar, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Çakırlar, ziyarette, Edirne'nin geleceğini vatandaşlarla birlikte şekillendireceklerini söyledi.

Edirne'nin tarihi kimliği ve misyonunun farkında olarak çalışacaklarını belirten Çakırlar, şunları kaydetti:

"Talip olduğumuz görevin öneminin ve sorumluluğunun farkındayız. Seçim kampanyası süresince projelerimizi bir iletişim takvimine göre açıklayacağız. Edirne'de var olan bir çok sorunu çözmeye hazırız. Öncelikle Edirne'nin tarihi ve turistik yapısına uygun çalışmalar yapılabilir. Bu çalışmalar yurt dışındaki turizm bürolarıyla desteklenebilir.

Örneğin yurt dışındaki bir turizm bürosunda Nevşehir ve Antalya'nın çeşitli tanıtım broşürleri bulunurken Edirne'nin ki niye olmasın? Ayrıca Edirne'mizde beyin göçü yaşanıyor. Başarılı öğrencilerimiz var. Her yık sınavlarda ilk onun içerisine giriyoruz. Ancak onlar da iş bulabilmek için Edirne'den gidiyor. Edirne'deki işsizlik sorununu çözmek için çalışmalar yapacağız."

MHP Edirne İl Başkanı Gürsel Şimşek de parti olarak yerel seçimlere iyi şekilde hazırlandıklarını ve Edirne'nin sorunlarının MHP yönetimidenki belediyecilikle çözüleceğini aktardı.

Ziyarette, MHP Edirne Seçim Koordinasyon Başkanı Ahmet Karagülle ve MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek de yer aldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement