Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Demirci, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (DAGC) ziyaret etti.

31.12.2013 19:56

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Demirci, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (DAGC) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, başkan adayı Demirci'ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar dileğinde bulundu.

Demirci de seçim çalışmalarını kapsamında basın kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini anımsatarak, genel merkezin isteği üzerine aday olduğunu vurguladı.

Erzurum'un sorunlarını çözmek ve hizmet için göreve talip olduğunu belirten Demirci, kentin sorunlarını yakından bildiklerini ve seçilmeleri durumunda bunları çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

CHP İl Başkanı Kızıloğlu ise tek gayelerinin Erzurum'a hizmet olduğunu vurgulayarak, şehrin kalkınması için başarılı kadrolarla yerel yönetimlere talip olduklarını kaydetti. - Erzurum

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement