Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarını mahalle ve dernek ziyaretleriyle sürdürdü.

28.02.2014 14:29

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Hüsnü Karakaş ve Baraj Mahalleleri ile Sivas Gürünlüler Derneği'ni ziyaret etti.

Hüsnü Karakaş ve Baraj Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Tütüncü, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve tekrar seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Yaptıkları belediyecilik hizmetleriyle Kepez'in gelişip kalkındığını ifade eden Tütüncü, Kepezliler'e verdikleri sözleri tuttuklarının altını çizdi. Özellikle Kepez'in doğu bölgesindeki mahallelerde emsalleri yüzde 42 artırdıklarını böylece bin metrekare inşaat yapılabilen arsalara bin 420 metrekare inşaat yapılabilir hale getirdiklerini belirten Tütüncü, 100 kilometreye yakın yeni yol açarak şehirleşmenin önünü açtıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesinde AK Partili bir belediye başkanının göreve gelmesi halinde yeni bir emsal ve kat artışı gerçekleştireceklerini ifade eden Tütüncü, "CHP'li Büyükşehire, Kepez'de, emsal ve kat artışı yapılmasını ısrarla ilettik ama bize cevapları, ( Antalya'da konut fazlalılığı var. Kepez'in betonlaşmasına karşıyız. Bu nedenle Kepez'e yeni konutlar ilave edemeyiz) oldu" dedi.

350 yataklı devlet hastanesinin inşasının başladığını da dile getiren Tütüncü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezinoğlu'nun katılımıyla hastanenin temel atma töreninin Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Tütüncü daha sonra Sivas Gürünlüler Derneği de ziyaret etti. Önümüzdeki süreçte hizmet çıtasını daha da üst seviyelere taşıyacaklarını belirten Tütüncü, kavgadan, siyasetin kısır çekişmelerinden yana olmadıklarını vurguladı. Tütüncü, "Biz her zaman birleştirici olan, ağır başlı siyaseti kendine ilke edinen, düzgün hareket etmeyi kendisine şiar edinmiş bir hareket olarak varlığımızı sürdürdük. Bizim seçim kampanyamız diğer partilerin gibi yalanlar, karalamalar, haksız, yersiz eleştiriler üzerine bina edilmedi. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz" diye konuştu.

Sivas Gürünlüler Derneği Başkanı Muhsin Kaya ise ziyaretinden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement