Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Topu: "Sizler yetki verdiğinizde Ataşehir'in yüzü gülecek ve 20 yıllık sorunlarından kurtulacak"

02.03.2014 15:05

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu, "Sizler yetki verdiğinizde Ataşehir'in yüzü gülecek ve 20 yıllık sorunlarından kurtulacak" dedi.

Topu, seçim çalışmaları kapsamında, Ataşehir Silence İstanbul Otel'de projelerini açıkladı.

Ataşehir'in 6 yaşında bir ilçe olduğunu belirten Topu, imar ve mülkiyet sorunlarının, kurulduğu günden bu yana ilçenin temel sorunları olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerden sonra AK Parti ile Ataşehir'deki bu sorunları çözeceklerini kaydeden Topu, "2009 yılında vaatler veren, o zamandan bu yana sorunlarınızın kapağını dahi kaldırmayan iradeye cevabı 30 Mart'ta sandıkta vereceğiz inşallah" ifadesini kullandı.

Topu, hazırladıkları projelerle ilçenin çehresini değiştireceklerini vurguladı.

İstanbul Finans Merkezi'nin ilçe sınırlarında olduğunu ve 2016 yılından itibaren de hizmete başlamasını beklediklerini anlatan Topu, " Londra, New York ve Tokyo örneğinde olduğu gibi çevresini kalkındıracak finans merkezimiz de inşallah bizim dönemimizde hizmete başlayacak. Binlerce Ataşehirli gencimiz burada çalışan olacak" diye konuştu.

Ataşehir'in, İstanbul'un nüfus yoğunluğu ve trafik sorununun en fazla olan ilçesi olduğunu belirten Topu, ulaşımı rahatlatacak çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Topu, ilçeyi 5 yıldır yönetenlerin kalıcı eserler yapmadığına işaret ederek, şöyle devam etti:

"İnşallah bunların hesabını 30 Mart'ta biz soracağız. Sizler yetki verdiğinizde Ataşehir'in yüzü gülecek ve 20 yıllık sorunlarından kurtulacak. Biz AK Parti'yiz, biz hizmet partisiyiz. 11 yıldır yaptıklarımız ortada. Biz bu hizmetleri yapacağız. Bu sözü veriyoruz inşallah."

AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın da katıldığı toplantıda, daha sonra Belediye Meclis üyesi adayları tanıtıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement