MHP Bafra Adayı Topkaya, Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Bafra Adayı Topkaya, Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

MHP Bafra Adayı Topkaya, Çetinkaya\'yı Ziyaret Etti

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya beldesini ziyaret etti.

05.03.2014 11:21  Güncelleme: 11:29

MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya beldesini ziyaret etti.

Topkaya'ya ziyaretinde MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP'nin eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan ile partililer eşlik etti.

Nasıl bir göreve talip olduklarını çok iyi bildiklerini ve çalışmalarını da bu yönde sürdürdüklerini söyleyen Topkaya, seçmenlerden destek istedi.

"Ben de sizlerin içinden gelen bir vatandaşım, köylülerimizin sıkıntısını en iyi şekilde ben bilirim" diyen Topkaya, şöyle devam etti:

"Mahsulünüzün de para etmediğini çok iyi biliyorum. Bugün Bafra bölgemize yatırımların gelmediğini görüyoruz. Çifçimiz için hedefimizde organik tarım var. Çalışmalarımızın bir kısmını bu yönde sürdüreceğiz. Bafra'nın tarımını Türkiye'de, özellikle organik tarımda bir numara yapmayı hedefliyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ferhat Günaydın bey ile beraber Bafra'nın köyleri için projeler hazırlandık. Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz."

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise 17 Aralık operasyonuna değinerek, şu ifadelerde bulundu:

"Sayın Başbakan toplumun bir kesimiyle kavga ediyor. 17 Aralık sürecinde bir yolsuzluk patladı gidiyor Türkiye Büyük Millet Meclisine fezlekeler bir türlü gelmiyor. Fezleke ne demek biliyor musunuz, yolsuzluklara bulaştıkları savcı tarafından yapılan mütalaası, Büyük Millet Meclisine gelirse bunlar konuşulacak tartışılacak ve kamuoyu da duyacak onun için bu fezlekelerin Türkiye Büyük Millet Meclisine gelmelerinin önünü kestiler. Gün Artık MHP günüdür, 30 Mart yerel seçimlerinde adayımız olan Özgür Topkaya'ya desteklerinizi bekliyorum." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Bafra Adayı Topkaya, Çetinkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement