Yerköy'de "1. Gençlik Çalıştayı" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de "1. Gençlik Çalıştayı" Yapıldı

Yerköy\'de "1. Gençlik Çalıştayı" Yapıldı

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde çeşitli lise ve ortaokulu öğrencilerin katılımıyla "1.Gençlik Çalıştayı" düzenledi.

06.05.2013 15:15

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde çeşitli lise ve ortaokulu öğrencilerin katılımıyla "1. Gençlik Çalıştayı" düzenledi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde çeşitli okullarda eğitim gören öğrenciler, 1. Gençlik Çalıştayın'da bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Yerköy 80. Yıl Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen çalıştaya, Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz, Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğretmen ve öğrencilerin duygu ve düşüncelerinin masaya yatırıldığı gençlik çalıştayının değerlendirme toplantısında açılış konuşması yapan Yerköy 80. Yıl Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu,

"Yerköy İlçe Milli Eğitim müdürlüğü olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilçemizde ilk defa sadece gençlerin katıldığı ve gençlere ait bütün konuların konuşulduğu bir çalıştay düzenlemeye karar verdik. İnsan yaşamı içerisinde çok önemli bir yer tutan, kişiliğin oluşması ve gelişmesi sürecinde önemli bir yere sahip olan gençlik dönemi, üzerinde dikkatle durulması gereken bir yaşam aralığı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yeni yetişen nesli, yani cumhuriyetin yeni yıldızları olan genç kardeşlerimi, ekonomide diplomaside hukukta, siyasette, bilimde ilimin her alanın da ve sahasında geleceğe gerçekten hazır hale getirebilirsek, Türkiye daha da hızlı bir aktör haline gelecektir" dedi.

Konuşmaların ardından Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bedir, çalıştaya katılan öğretmen ve öğrencilere çeşitli bilgi verdi. Gün boyu süren çalıştay sonrasında katılımcı olarak katılan öğretmen ve öğrencilere "Katılım Belgesi" takdim edildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'de '1. Gençlik Çalıştayı' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement