Yeşilyurt AVM, Lösemili Çocukları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt AVM, Lösemili Çocukları Ağırladı

Yeşilyurt AVM, Lösemili Çocukları Ağırladı

Yeşilyurt AVM'nin lösemi tedavisi gören çocuklara ve ailelerine keyifli saatler yaşatmak amacıyla organize ettiği öğlen yemeğine ilgi büyüktü.

16.11.2013 17:49  Güncelleme: 20:04

Yeşilyurt Mini Club'ın bu haftaki konukları lösemili çocuklar ve aileleri oldu.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin(AVM), lösemi tedavisi gören çocuklara ve ailelerine keyifli saatler yaşatmak amacıyla organize ettiği öğlen yemeğine ilgi büyüktü. Samsun Lösemili ve Kan Hastalıkları Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) organizasyonuyla AVM'ye getirilen çocuklara ve ailelerine sunulan öğle yemeğinden sonra, çocuklar öğretmenleri eşliğinde Mini Club etkinlik alanında çeşitli oyuncaklarla oynayarak ve yüzlerini boyatarak eğlendi.

Etkinliğe; LÖSAM'ı temsilen Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, eşi Doç Dr. Canan Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz katıldı.

Yeşilyurt AVM İşletme Müdür Yardımcısı Neslihan Yavuz Apak, lösemi ile mücadele eden çocukların keyifli anlar yaşamalarına vesile olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti. Apak, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, bundan sonra LÖSAM'la birlikte gerçekleştirecekleri daha birçok projelerinin olduğunu belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt AVM, Lösemili Çocukları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement