Yıldırımlı Sporcudan Para-teakwondo'da Dünya Şampiyonluğu - Son Dakika
Yerel

Yıldırımlı Sporcudan Para-teakwondo'da Dünya Şampiyonluğu

Yıldırımlı Sporcudan Para-teakwondo\'da Dünya Şampiyonluğu

Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Büşra Gör, 6. Para-Teakwondo Dünya Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

18.09.2015 16:02

Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Büşra Gör, 6. Para-Teakwondo Dünya Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu.

'Sporcu Yıldırım' hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, uluslararası organizasyonlardaki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Milli sporcu Büşra Gör, 15-17 Eylül tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilen 6. Para-Teakwondo Dünya Şampiyonası'nda bayanlar 49 kilogram K44 kategorisinde şampiyonluk madalyasının sahibi oldu. 37 ülkeden 127 sporcunun katıldığı organizasyonda Türkiye, şampiyonayı 7 madalya ile tamamlarken, Yıldırım Belediyesporlu Büşra Gör, ülke adına altın madalya kazanan tek isim olarak büyük bir başarıya imza attı.

Gör'ün elde ettiği dünya şampiyonluğunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Genç sporcumuzla ne kadar gurur duysak azdır. Büşra'yı ve başta ailesi olmak üzere emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Büşra Gör'ün, bu başarı ile Yıldırım'daki genç sporculara rol model olacağını belirten Edebali, "Büşra sayesinde çocuklarımızın spora ilgisi artacak ve yeni şampiyonlar yetiştireceğiz. İlçemizdeki genç nüfusumuzun spor sayesinde tam donanımlı yetişmesi bizim için çok önemli. Yıldırım'ın kalkınması yolunda çocuklarımızın geleceği bizim en büyük sorumluluğumuz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırımlı Sporcudan Para-teakwondo'da Dünya Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement