Yılmaz: "Biz Yoğurdu Böyle Yiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: "Biz Yoğurdu Böyle Yiyoruz"

Yılmaz: "Biz Yoğurdu Böyle Yiyoruz"

Aydın Süper Amatör Lig’de oynadığı 10 maçta sadece 1 puan alabilen YIlmazspor Başkanı Beyazıt Yılmaz, amaçlarının spor yaptırmak olduğunu ifade etti.

25.12.2013 16:53

Aydın Süper Amatör Lig'de oynadığı 10 maçta sadece 1 puan alabilen YIlmaz spor Başkanı Beyazıt Yılmaz, amaçlarının spor yaptırmak olduğunu ifade etti.

Yılmazspor, ilk yarının son haftasında sahasında ağırlayacağı İsabeyli Şırlanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İsabryli Şırlanspor karşılaşmasının ardından transferlere başlayacaklarını ifade eden kulüp başkanı Beyazıt Yılmaz, ligden düşsekte- kalsak da sonuna kadar devam edeceğiz. Bizim amacımız gençlere spor yaptırmak. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Biz de yoğurdu böyle yiyoruz. 1979'dan beri Aydın futboluna böyle hizmet veriyoruz" dedi.

Ligin 2. yarısında noksan bölgelere 5 transfer yaparak başlayacaklarını ifade eden Yılmaz, "Orta saha, sağ bek, santrafor bölgelerine transferler yapmak istiyoruz. Çok sayıda belediye takımıyla, ekonomik gücü yüksek kulüplerle yarışıyoruz. Bu işi biz maddiyatla yapmıyoruz. Amatör sporun doğasına hitap ediyoruz. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: 'Biz Yoğurdu Böyle Yiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement