Yozgat'ta Berber ve Kuaförlerde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Berber ve Kuaförlerde Bayram Yoğunluğu

Yozgat\'ta Berber ve Kuaförlerde Bayram Yoğunluğu

Yozgat'ta her Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi iş yoğunlu yaşayan berber ve kuaförlerin, bu Ramazan Bayramı öncesi de yüzleri gülüyor.

15.07.2015 11:01  Güncelleme: 11:09

Her Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi iş yoğunlu yaşayan berber ve kuaförlerin, bu Ramazan Bayramı öncesi de yüzleri gülüyor.

Okulların tatil olması öğrencilerin şehir dışına çıkması dolayısıyla yaz mevsiminde işleri azalan berber ve kuaförlerin yüzü Ramazan Bayramı öncesi güldü. Yozgat'ta erkek kuaförlüğü yapan Metin Fidan, her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi işlerde yoğunluk yaşandığını belirterek, "İşlerimiz bayrama birkaç gün kala çok artıyor. Dini bayramlarımız bizim için en önemli günlerimizdir. Vatandaşımız bayrama bir hafta kala hazırlıklarını yapmaya başlıyor, kılık kıyafetlerini düzenliyor. Herkes kendi gücü nispetinde yeni kıyafetler alırken, saç ve sakal traşlarını da olarak bayrama daha temiz daha düzgün kılık kıyafeti yerinde girmeye gayret ediyor. Bu geleneklerimiz de meslek olarak berber ve kuaförlerimizin işlerini artırıyor. Bayrama sayılı günler kala gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Arefe günleri ise sabaha kadar mesai yapıyoruz. Zaman zamanda yoğunluğu azaltmak için müşterilerimize randevu veriyoruz. Randevusunda gelen müşterimizi traş edip bekletmeden gönderiyoruz. Bu günlerde işlerimiz güzel inşallah bundan sonra da bu şekilde devam eder" dedi.

Yaz mevsiminde okulların tatil olması dolayısıyla işlerinin düştüğünü dile getiren Fidan, "Ramazan bayramının gelmesiyle işlerimiz arttı, bu sebeple bizde mutluyuz. Herkese iyi bayramlar diliyorum" diye konuştu - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Berber ve Kuaförlerde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement