Yurdunuseven: "Eroğlu'dan Yana Oy Kullandım" - Son Dakika
Yerel

Yurdunuseven: "Eroğlu'dan Yana Oy Kullandım"

Yurdunuseven: "Eroğlu\'dan Yana Oy Kullandım"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından AK Parti’de başlatılan genel başkan ve başbakan belirleme süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, “Parti yöneticileri olarak bizlerin görüşleri alındı.

18.08.2014 18:16

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından AK Parti'de başlatılan genel başkan ve başbakan belirleme süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Parti yöneticileri olarak bizlerin görüşleri alındı. Ben Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'dan yana oy kullandım" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından kentteki ulusal ve yerel basın mensupları ile bir tanışma toplantısı düzenlendi. Termal bir otelde gerçekleştirilen toplantıya kentte görev yapan çok sayıda basın mensubu ve basın yayın organı sahipleri katıldı. Yurdunuseven, sorular üzerine AK Parti'de devam eden genel başkan ve başbakan belirleme süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sürecin devam ettiğini söyleyen Yurdunuseven, geçen günlerde il teşkilatlarına yönelik yapılan anket çalışmasına kendilerinin de katıldığını hatırlattı. Başkan Yurdunuseven, şunları söyledi:

"Bizle yapılan toplantıda bu konuda görüş belirtmemiz istendi ve kimin genel başkan olmasını istiyorsak ismini yazarak kapalı zarfa koymamızı istediler. Ben de Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu'dan yana oy kullandım."

"BÜYÜKŞEHİR KONUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Yurdunuseven, sorular üzerine Afyonkarahisar'ın büyükşehir olması ve milletvekili sayısının artması için bir çalışma planladıklarını belirtti. Özellikle İstanbul, Kocaeli ve İzmir bölgesinde çok fazla Afyonlu bir kitlenin bulunduğunu söyleyen Yurdunuseven; sözlerini şöyle sürdürdü: "Böyle bir çalışma tek yönlü olmuyor. Karşı tarafın konuya ısınarak Afyon'da bir adres edinmesi gerekiyor. İkinci adresin edinilmesi için Afyon'daki adresten fatura istiyorlar. Büyükşehir olmak için çaba sarf edeceğiz." Toplantıya AK Parti Yürütme Kurulu üyeleri; AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Yurdunuseven, Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Açıkgözoğlu, İl Sekreteri Sabri Çetingül, Teşkilat Başkanı Ahmet Yeşilırmak, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Telek, Mali ve İdari İşler Başkanı Semai Kaya, Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Bağçıvandemir, Seçim İşleri Başkanı Av. Fatih Beder katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurdunuseven: 'Eroğlu'dan Yana Oy Kullandım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement