Yusuf Çalkavur'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yusuf Çalkavur'a Veda Yemeği

Yusuf Çalkavur\'a Veda Yemeği

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevini 7 Haziran tarihinde emekliye ayrılarak bırakacak olan Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur için mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.

18.05.2012 10:49

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevini 7 Haziran tarihinde emekliye ayrılarak bırakacak olan Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur için mesai arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Kocaeli'nde yaklaşık iki yıl görev yaptıktan sonra 7 Haziran tarihinde emekliliğe ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur için Seka Park Özsar Restorant'ta emniyet mensupları tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine emniyet müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ve emniyet amirleri katıldı.

Yemeğin ardından personel tarafından Çalkavur'a yağlı boya bir tablo hediye edildi. Oldukca duygusal anlar yaşayan Çalkavur veda konuşmasında, "Mensubu olmaktan iftihar ettiğim bu teşkilattan kısmetse 7 Haziranda emekli olacağım. 1975'te bu teşkilata girdim, kısmet işte bugün de buralardayız. Mensubu olmaktan iftihar ettiğim bu teşkilattan kısmetse 7 Haziranda emekli olacağım. Ben teşkilatımı ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum. Her zaman tek bir isteğim oldu, birbirimize sıkı sıkıya kenetlendik. Halkımıza iyi hizmet etmeyi nasihat ettim. Birileri zirvelere sürünerek gitmiştir birileri de uçarak. Biz zirveye her zaman tırmanarak çıktık. Gücüm yettiğince halkımıza ve insanlara hizmet ettim. Bunun takdirini halkımıza bırakıyorum" diye konuştu.

Çalkavur, "Biz mümkün olduğu kadar herkese iyilik etmek için, büyük bir çaba içerisinde olduk ve bunun yansımalarını da bugün itibariyle görüyorum. Buradan ayrıldığımı duyan teşkilatım dışındaki vatandaşların da yakınlığı ve duygusallığı beni çok duygulandırdı. Bir kişinin tek başına başarının sahibi olması mümkün değil. Birlik ve beraberlik olduğunda mutlaka arkasından başarı gelir. Biz bedenen sizden ayrı olacağız, ama kalben sizlerle beraber olacağız. Sizlerle yine beraber olacağız. Gönül rahatlığıyla arkadaşlarımdan ayrılıyorum. Burada keşke diyebileceğim bir konu görmüyorum. Gelinen makamlar şahsiyet kazanılacak yerler değildir. Arkadaşlarımızın çoğu da bu şuurdalar. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Eğer varsa hakkım sizlere helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin" diyerek konuşmasını bitirdi.

Çalkavur konuşmanın ardından mesai arkadaşları ve basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yusuf Çalkavur'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement