Zabıta 187 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Zabıta 187 Yaşında

Zabıta 187 Yaşında

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, zabıtanın kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

06.09.2013 15:32

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, zabıtanın kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

İlçe belediye zabıtalarının da katıldığı etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelen sunan zabıtalar, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudular. Törende kısa bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan, zabıta teşkilatının temiz, düzenli ve yaşanabilir Antalya için çalıştığını kaydetti.

Görevlerini 24 saat esasına göre dürüst, kaliteden ödün vermeden etkin ve verimli şekilde yerine getirdiklerini belirten Özkan, "Zabıta, belediye ile vatandaş arasında köprü kuran önemli bir birimdir. Aykırılığı ve hukuksuzluğu gören vatandaşların zabıtayla işbirliği yapması durumunda huzur ve güven ortamı oluşacaktır. Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele etmeye kesintisiz devam edecek zabıtamızın 187'nci kuruluş yıldönümünü kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Haluk Özkan ve ilçe belediyelerin zabıta müdürleri sırasıyla Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Özkayacan ve Bayram Özen'i makamlarında ziyaret ederek, günün anısına çiçek sundular.

Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerin zabıta araçları konvoy halinde şehir turu atarak, kuruluş yıldönümünü kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta 187 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement