Zeynep Dizdar ADÜ'lü Gençleri Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Zeynep Dizdar ADÜ'lü Gençleri Coşturdu

Zeynep Dizdar ADÜ\'lü Gençleri Coşturdu

ADÜ 18. Kültür ve Sanat Şenliklerine konuk olan ünlü popçu Zeynep Dizdar, Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

11.05.2013 09:59  Güncelleme: 10:07

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 18. Kültür ve Sanat Şenliklerine konuk olan ünlü popçu Zeynep Dizdar, Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 18. Kültür ve Sanat Şenlikleri etkinlikleri kapsamında organize edilen Zeynep Dizdar ve Efe Dumancı konserleri ADÜ Trailles Meydanı'nda gerçekleşti.

ADÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencisi Efe Dumancı'nın, 90'lı yılların unutulmaz şarkılarının yanı sıra son zamanların en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde dinleyiciler coşku dolu anlar yaşadı. Dinleyicilerin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde Efe Dumancı, öğrencisi olduğu Adnan Menderes Üniversitesi'nde konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Efe Dumancı, After 90's Party Konseri, Sağlık ve Kültür Spor Daire Başkanı Fevzi Çavdar'ın, Dumancı'ya çiçek takdimi ile son buldu.

ZEYNEP DİZDAR COŞKUSU ALANLARA SIĞMADI

ADÜ'de günlerdir beklenen Zeynep Dizdar'ın sahneye çıkmasıyla birlikte coşku daha da arttı. Besteci ve söz yazarı kimliği ile sevilen sanatçı Zeynep Dizdar'ın, Dj Murat Uyar eşliğindeki konserine katılan binlerce genç, şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Sanatçı, sevilen şarkıları seslendirdiği konserine gösterilen ilgiye teşekkür eden Dizdar, "Adnan Menderes Üniversitesi 18. Kültür ve Sanat Şenlikleri çok güzel geçiyor. Bu gecede hep beraber çok eğleneceğiz. İzmir'in ve Aydın'ın bende yeri çok başka. Sizleri çok seviyorum. İnşallah devamı gelir. Çünkü sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerce yeni çalışmam piyasaya çıkacak. Onunda müjdesini buradan veriyorum"

şeklinde konuştu.

Büyük ilgili gören ve gençlerin unutulmaz bir gece yaşadığı konser, ADÜ Genel Sekreter Vekili Nazmi Zarifi Gürkan'ın, sevilen sanatçıya çiçek takdimi ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeynep Dizdar ADÜ'lü Gençleri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement