Ziraat Odası Başkanları Tavşanlı'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Başkanları Tavşanlı'da Toplandı

Ziraat Odası Başkanları Tavşanlı\'da Toplandı

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Tavşanlı Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

09.05.2013 12:41

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Tavşanlı Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İl ve İlçe Ziraat Odalarının başkanları, muhtarlar ve üreticilerin katıldığı toplantı Tavşanlı'da düzenlendi.

Toplantıda konuşan Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, "Çalışmalarımızın vatanımıza, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Eksikleri hep beraber görerek, irdeleyerek, inceleyerek mutlak surette Türk tarımını ve hayvancılığını daha yüksek düzeye çıkarmaktır arzumuz. İnşallah bu toplantılarla çıtaları yükseltiriz" dedi.

Konya Ziraat Odası Başkanı Seyfettin Baydar ise, "Sizlerle birlikte uzun süredir çalıştık ve hizmet etmeye gayret ettik. Konya ve Kütahya iklim ve coğrafya olarak ve birçok konuda da birbirine benzese de, Konya'nın farkı yüzölçümüdür. Onun haricinde tarım kültürü de, yaşam kültürü de, sosyal kültürü de birbirine çok benzeyen iki kardeş. Tarım bundan 20, 30, 40 ve 50 yıl önceki tarım değil. Tarım bütün dünyada çok ciddi bir sektör olaraktan kabul görüyor. Öyle olunca tarımı nasıl kullanacağız? Tarımı nasıl yöneteceğiz? Tarımdan ne bekliyoruz, ne elde edeceğiz? Dünya akademisyenleri, ülkemiz akademisyenleri, teknisyenleri, sivil toplum örgütleri bunu masaya geniş geniş yatırıp üzerinde çok ciddi projeler ciddi finanslar geliştirmenin derdindeler" diye konuştu.

Kütahya Ziraat Odası Başkanı Halil Yorulmaz da şunları söyledi:

"Tabi tarım camiasını düşündüğümüz zaman geniş bir aile olarak görüyoruz. Fakat bu şekilde çiftçilerimizi yetiştiricilerimizi destekleyen temsil eden ziraat odası başkanlıklarını düşündüğümüzde böyle bir ev sahipliği böyle bir toplantı büyük bir aileyi yakinen tanımak açısından gayet güzel ve verimli geçecektir. Bundan önceki toplantılarda olduğu gibi. Ben böyle bir toplantının planlanmasında, düşünce safhasında ve gerçekleştirme uygulama safhasında olan bütün oda başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bu toplantıları da oldukça önemsiyorum. " - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Başkanları Tavşanlı'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement