Zonguldak Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Zonguldak Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Zonguldak Kent Konseyi 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen genel kurulunda göreve gelen yeni yürütme kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

09.07.2014 18:08

Zonguldak Kent Konseyi 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen genel kurulunda göreve gelen yeni yürütme kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Basına kapalı yapılan toplantının ardından açıklamada bulunan Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, "30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşen kent konseyi genel kurulunda göreve gelen yeni yürütme kurulumuz ilk toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Zonguldak kent konseyi olarak sivil toplumu güçlü bir kentin, ulusal ve yerel diyaloglara açık ve ortak iş yapma kültürünü artırmayı amaçlayan bir kent konseyi olarak üniversite, belediye ve valiliğin desteğini de alarak katılımcı ve müzakereci demokrasi ilkesi temelinde, tarafsız bir şekilde hemşerilerin kentin karar süreçlerinde aktif rol almasını sağlayarak, kent vizyonunu gerçekleştirebilmek hedefiyle çalışmalara başlanmıştır. Yürütme kurulumuz Cumartesi günü BEÜ de tekrar toplanarak 2 yıl için hazırlayacağı stratejik yönetim hedef ve ilkelerini belirleyecek bu çerçeve kamuoyu ile paylaşılacak ve ardından bu hedefler doğrultusunda çalışmalara başlayacaktır. Yürütme kurulumuz Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda çalışma gruplarının yenilenmesini ve etkin, verimli ve sonuç odaklı bir çalışma gerçekleştirilmesini sağlayacak daha dinamik bir yapıya kavuşmasını hedefleyerek gerekli düzenlemelerin yapılması kararını almıştır. Ayrıca bugün gerçekleştirilen toplantı da kent konseyi yönetmeliği gereği Zonguldak Belediye Başkanı tarafından önerilen 3 isim arasından yürütme kurulu tarafından Gülsüm Yılmaz Genel sekreterliğe seçilmiştir. Bunun yanında sayman üyeliğe ise Meltem Gürbüz seçilmiştir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement