125 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı! Kurtarma sevincini madenciler birbirine sarılarak yaşadı - Son Dakika
3.Sayfa

125 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı! Kurtarma sevincini madenciler birbirine sarılarak yaşadı

Adıyaman'da 7 katlı binanın enkazında kalan Sadık Tunç, 125 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Tunç'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, madencilerden oluşan kurtarma ekipleri ise birbirlerine sarılarak büyük sevinç yaşadı.

11.02.2023 09:46  Güncelleme: 11:39

Adıyaman Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sitesi 7 katlı binanın enkazında gelen ses üzerine Türkiye Taşkömürü Kurumu arama kurtarma ekipleri harekete geçti. Ekipler yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda Sadık Tuç'a ulaştı.

125 SAAT SONRA GÜN YÜZÜ GÖRDÜ

Sağ olarak enkazdan kurtarılan Sadık Tuç 125 saat sonra ilk kez gün ışığı gördü. Kurtarıldıktan sonra ilk olarak çocuklarını soran Sadık Tunç, çocuklarının da hayatta olduğunu öğrendikten sonra şaşkın bir halde etrafa bakındı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Tunç'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, madencilerden oluşan kurtarma ekipleri ise birbirlerine sarılarak Tuç'u sağ kurtarmanın sevincini yaşadı. Tuç'un yakınları ve vatandaşlar ise tekbir getirerek sağ kurtarılan Sadık Tunç'u ambulansa taşıdı.

125 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı! Kurtarma sevincini madenciler birbirine sarılarak yaşadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 125 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı! Kurtarma sevincini madenciler birbirine sarılarak yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gülümser Colak: ALLAHINIZA KURBAN CANLAR 7 0 Yanıtla

Advertisement