15 Temmuz Gazisinin Cenazesi İstanbul'a Gönderildi - Son Dakika
3.Sayfa

15 Temmuz Gazisinin Cenazesi İstanbul'a Gönderildi

15 Temmuz gazisinin cenazesi İstanbul'a gönderildi -15 Temmuz gazisinin cenazesi ailesi tarafından teslim alındıDENİZLİ - Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölen 3 kişiden biri olan 15 Temmuz gazisi Recep Halil Gültekin'in cenazesi, ailesi tarafından...

15.11.2017 18:50

15 Temmuz gazisinin cenazesi İstanbul'a gönderildi

-15 Temmuz gazisinin cenazesi ailesi tarafından teslim alındı

DENİZLİ - Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölen 3 kişiden biri olan 15 Temmuz gazisi Recep Halil Gültekin'in cenazesi, ailesi tarafından teslim alınarak, İstanbul'a götürüldü.

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Duacılı mevkiinde otomobilin park tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, hayatını kaybeden 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Recep Halil Gültekin'in cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. Sarayköy Devlet Hastanesi Morgundan alınan cenaze, İstanbul Beykoz'daki Şahin Kaya Mezarlığına defnedilmek üzere yola çıktı. Cenazeyi almaya Gültekin'in ağabeyi İbrahim Gültekin ve diğer yakınları almaya gelirken, cenazeyi uğurlamaya Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Güney Kaymakamı Fatih Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Alper Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Berkay Özkan katıldı.

Antalya'ya niçin geldiklerini bilmediğini belirten Recep Halil Gültekin'in ağabeyi İbrahim Gültekin, "15 Temmuz'da kardeşim Recep ile beraberdik. 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne kardeşimle birlikte kendi imkanlarımızla gittik. 15 kişilik bir grubun içerisindeydik. Köprüde yapabildiğimiz müdahaleyi yaptık, 15 dakika içerisinde köprüyü Allah'ın izniyle teslim aldık. O vuruldu, gazi oldu, ona nasip oldu. Nasip değilmiş, biz de gizli gazi olarak yaşamaya devam ediyoruz. Buraya gelme sebeplerini bilmiyoruz. Kimse bilmiyor. Biz de sabah erkenden öğrendik, haberler geldi. Sağ olsun dostlar çok yardımcı oldu. Allah nasip ederse kardeşimizi alıp, Beykoz Şahinkaya Mezarlığına babamızın yanına defnedeceğiz" dedi.

3 çocuk babası Gültekin'in yanındaki arkadaşları ile birlikte Antalya'ya gitmeye çalıştığı öğrenildi.

Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında, 20 AYA 36 plakalı kamyon sürücüsü Osman S., mola vermek için Duacılı yolu üzerinde yol kenarına durduğu sırada, Fatih Balkan idaresindeki 34 FD 3876 plakalı otomobil kamyona arkadan çarpmıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Fatih Balkan ve ön koltukta oturan 50 yaşındaki Recep Halil Gültekin kaza yerinde, ağır yaralı olan Osman Altun ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

15 Temmuz Gazisinin Cenazesi İstanbul\'a Gönderildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 15 Temmuz Gazisinin Cenazesi İstanbul'a Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement