Acemi Kadın Kasap Hastanelik Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Acemi Kadın Kasap Hastanelik Oldu

Acemi Kadın Kasap Hastanelik Oldu

Acemi kadın kasap hastanelik oldu Bursa'da hastaneler acemi kasaplarla dolduBURSA - Bursa'da kurban kesimine yardım eden kadın elini keserek hastanelik oldu.

01.09.2017 11:32

Acemi kadın kasap hastanelik oldu

Bursa'da hastaneler acemi kasaplarla doldu

BURSA - Bursa'da kurban kesimine yardım eden kadın elini keserek hastanelik oldu. Ayrıca 2 kişi gözünden yaralanırken, 1 kişinin de üzerine hayvan düşmesi sonucunda bacağı kırıldı.

Tüm şehirlerde olduğu gibi Bursa'da da acemi kasaplar hastanelere akın etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların bazıları kendi araçlarıyla, bazıları da ambulanslarla hastanelerin acil servislerine geldi. Merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi Emirsultan Caddesi'nde kurban kesen Ali İhsan Kaya'nın elindeki bıçak fırladı. Bıçağın gözüne isabet etmesi neticesi yaralanan Kaya, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca kurban keserken gözünden yaralanan ismi öğrenilemeyen başka bir vatandaşın ise, ameliyat olacağı öğrenildi.

Kadın kasap hastanelik oldu

Acemi kasapların arasına bu bayram bir bayanın da katılması dikkat çekti. Kurban kesimine yardım eden Zeliha Yıldız, bıçakla elinden yaralandı. Özel araçla Çekirge Devlet Hastanesi'ne getirilen Yıldız, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yıldız, "Hayvan kesmeye yardım ediyordum elime bıçak girdi. Tendonda yırtık var" dedi.

Üzerine dana düşen şahsın ayağı kırıldı

Kesim haricinde özellikle büyükbaş hayvanları yatırmaya çalışırken yaralanan vatandaşlarda dikkat çekti. Büyükbaş hayvanın üzerine devrilmesi sonucu bir kişinin ayağı kırıldı. Hastaneye kaldırılan vatandaşın ayağı alçıya alındı. Tedavisinin ardından hastane önünde bir süre bekleyen vatandaş özel bir otomobille evine gitti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Acemi Kadın Kasap Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement