Adana Otogarı'nda Araçlar Sular Altında Kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana Otogarı'nda Araçlar Sular Altında Kaldı

Adana Otogarı\'nda Araçlar Sular Altında Kaldı

Adana’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Merkez Otogar’ın otoparkında araçlar yükselen suyun içinde mahsur kaldı.

04.01.2018 18:09

Adana'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Merkez Otogar'ın otoparkında araçlar yükselen suyun içinde mahsur kaldı.

Geceden bu yana devam eden yağmur, kentte su baskınlarına neden oldu. Yağışlar nedeniyle kent merkezinde bazı cadde ve mahallelerde su birikintileri oluşurken Merkez Otogar'ın otoparkında ise araçlar su birikintisi nedeniyle su içerisinde kaldı. Bir vatandaş ise yükselen suda karşıya geçmek için tahta palet kullandı.

Otogardaki işletme sahipleri, yetkililere tepki gösterdi. Ray Sokak'ta ise bir caddede aşırı yağış nedeniyle yol çöktü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana Otogarı'nda Araçlar Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement