Alman Vatandaşı Deaş Bağlantısını İtiraf Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Alman Vatandaşı Deaş Bağlantısını İtiraf Etti

Alman Vatandaşı Deaş Bağlantısını İtiraf Etti

Almanya’nın Karlsruhe şehrinde terör şüphesiyle geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Alman vatandaşı, ifadesinde terör örgütü DEAŞ’la bağlantısı olduğunu itiraf etti.

27.12.2017 16:18

Almanya'nın Karlsruhe şehrinde terör şüphesiyle geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Alman vatandaşı, ifadesinde terör örgütü DEAŞ'la bağlantısı olduğunu itiraf etti.

Alman vatandaşı Dasbar W. (29), Karlsruhe şehrinde Schloss Meydanı'ndaki Karlsruhe Sarayı önünde bulunan buz pateni pistine araçla saldırı yapma hazırlığında olduğu şüphesiyle polis tarafından yakalanmıştı. Dasbar W.'nin polis tarafından Schloss Meydanı'ndaki buz pisti etrafında Ağustos ayından bu yana keşif yaptığı tespit edilmiş ve şüphelinin şoför olarak çalışmak için kargo şirketlerine başvurduğu saptanmıştı. Zanlının evinde yapılan aramalarda ise DEAŞ terör örgütüne ait propaganda videoları ve dokümanlar ele geçirilmişti. Terör zanlısının DEAŞ'dan silah eğitimi aldığı da belirtilirken, Dasbar W'nin verdiği ifadede DEAŞ ile bağlantısı olduğunu kabul ettiği bildirildi. - KARLSRUHE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Alman Vatandaşı Deaş Bağlantısını İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement