Anadolu Efes oyuncusu Bryant Dunstonun aracına TIR dorsesi düştü - Son Dakika
3.Sayfa

Anadolu Efes oyuncusu Bryant Dunstonun aracına TIR dorsesi düştü

Bakırköy'de meydana gelen kazada Amerikalı basketbol oyuncusu Bryant Dunstonun kullandığı aracın üzerine TIR dorsesi düştü. Dunston yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

29.04.2023 15:01

- Anadolu Efes oyuncusu Bryant Dunston'un kullandığı aracın üzerine TIR dorsesi devrildi

Amerikalı basketbol oyuncusu kaza sonrasında yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL - Bakırköy'de tırın üst geçide çarpmasıyla dorse kısmı, Amerikalı basketbol oyuncusu Bryant Dunston'un kullandığı aracın üstüne düştü. Dunston kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, 13.00 sıralarında Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Sinan Özer kontrolündeki 34 VN 1727 plakalı TIR'ın, Marmaray geçidine çarpması sonucunda dorse kısmı yerinden çıkarak Amerikalı basketbol oyuncusu Bryant Dunston'un kullandığı 34 EAE 848 plakalı aracın üstüne düştü. Anadolu Efes'in oyuncusu olan Dunston, kaza sonrasında çevredeki vatandaşların yardımıyla yaralı olarak araçtan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, tecrübeli basketbol oyuncusunu hastaneye kaldırırken, cadde üzerinde yol tek taraflı olarak trafiğe kapandı.

Kaza sonrasında konuşan TIR şoförü, "Cadde üzerinde seyir halindeydim. Trafik işaretinde yükseklik 4 metre yazıyordu. İlk üst geçidi kurtardı ama ikincisinde yol meyilliydi, oraya çarptım. Daha sonrasını hatırlamıyorum. Baktığımda araç içerisinde bir kişi vardı ama Allah'tan onda bir şey yoktu. Sürücüyü araç içerisinden çıkardıktan sonra telefonda birisi ile konuştu. Daha sonra ambulans gelerek adamı hastaneye götürdü. Durumu ağır değildi, sadece kafasında hafif bir kanama vardı" dedi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Anadolu Efes oyuncusu Bryant Dunstonun aracına TIR dorsesi düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anadolu Efes oyuncusu Bryant Dunstonun aracına TIR dorsesi düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement