Beşiktaş'ta Denize Giren Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
3. Sayfa

Beşiktaş'ta Denize Giren Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtuldu

Kahramanmaraş'ta "sahte polis" operasyonu Beşiktaş'ta uyuşturucu maddenin etkisiyle denize giren bir şahsı, sahildeki bir vatandaş kurtardıİSTANBUL - Beşiktaş sahilinde uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu iddia edilen erkek bir şahıs, serinlemek için denize girdi.

16.09.2017 13:07

Kahramanmaraş'ta "sahte polis" operasyonu

Beşiktaş'ta uyuşturucu maddenin etkisiyle denize giren bir şahsı, sahildeki bir vatandaş kurtardı

İSTANBUL - Beşiktaş sahilinde uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu iddia edilen erkek bir şahıs, serinlemek için denize girdi. Denizde bir süre kaldıktan sonra boğulmaya başlayan adamı sahildeki bir vatandaş kurtardı. Durumu iyi olduğu öğrenilen şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Beşiktaş sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, sahildeki kumsalda oturduğu esnada uyuşturucu madde kullanan Zeki Demirci (34), bir süre sonra serinlemek için denize girdi. Denizde bir süre yüzen adam, sürüklenerek boğulmaya başladı. Demirci'nin boğulduğunu fark eden sahildeki Oğulcan Yıldırım denize girerek onu sahile çıkarttı. Nefes almakta zorlanan Demirci, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı. Demirci'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Denizden çıkartıp baygın halde sahile bıraktım"

Demirci'yi kurtaran Oğulcan Yıldırım, "Burada tiner çekmeye başladı. Ondan sonra suya girerek yüzmeye başladı. Biraz ilerledikten sonra suyun içine girdi. Yaklaşık 3 dakika suyun içerisinde kaldı. Bende burada duruyordum, yanımdaki girip kurtarsana dedim. O da abi ben yüzmeyi bilmiyorum dedi. Bunun üzerine ben girdim denize, bir baktım denizde yatar haldeydi. Sonra çıkartıp baygın halde sahile bıraktım. Ben onu denizden çıkarttığım da zor nefes alıyordu" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Beşiktaş\'ta Denize Giren Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Beşiktaş'ta Denize Giren Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement