Beylikdüzü'nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Beylikdüzü'nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı

Beylikdüzü\'nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı

Beylikdüzü'nde bulunan bir zincir marketin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sırasında deponun alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte trafik normale dönerken, marketin deposunda hasar meydana geldi.

21.02.2024 23:49  Güncelleme: 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, deponun alev alev yandığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Marmara Mahallesi Avrasya Caddesi'nde bulunan bir zincir marketin deposunda çıktı. Alev alev yanan depoyu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Caddeye gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri, tedbir amacıyla caddeyi bir süre trafiğe kapattı. Yangının söndürülmesinin ardından trafik normale dönerken, marketin deposunda hasar meydana geldi. Deponun alev alev yandığı anlar ise, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beylikdüzü'nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement