Nijerya'da eşcinsel düğüne polis baskını! 200'den fazla kişi gözaltına alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nijerya'da eşcinsel düğüne polis baskını! 200'den fazla kişi gözaltına alındı

Nijerya\'da eşcinsel düğüne polis baskını! 200\'den fazla kişi gözaltına alındı
29.08.2023 16:11  Güncelleme: 17:15

Nijerya'nın Delta eyaletinde, bir eşcinsel düğüne polis ekiplerince baskın düzenlendi. Düğüne katılan 200'den fazla kişi Nijerya polisi tarafından gözaltına alındı.

Nijerya'da polis, yasa dışı kabul edilen eşcinselliğe yönelik gerçekleştirilen en büyük operasyonlardan birinde, eşcinsel düğüne katılan 200'den fazla kişiyi gözaltına aldı.

OTELE BASKIN DÜZENLENDİ

Delta'da eyaletinin Ekpan kasabasında polis, eşcinsel düğünün yapıldığı bir otele baskın düzenledi. Operasyonda 200'den fazla kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Eyalet polis sözcüsü Bright Edafe, ülkede eşcinselliğin "asla hoş görülmeyeceğini" belirtti.

10 YIL HAPİS CEZASI VERİLİYOR

Eşcinselliğin yasak olduğu Nijerya'da eşcinsellik ve eşcinsellik evliliklere yardım eden kişiler 10 yıl hapis cezası ile yargılanıyor.

Son Dakika 3.Sayfa Nijerya'da eşcinsel düğüne polis baskını! 200'den fazla kişi gözaltına alındı - Son Dakika


Advertisement