Boğazına Portakal Kabuğu Kaçan 2 Yaşındaki Çocuk Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Boğazına Portakal Kabuğu Kaçan 2 Yaşındaki Çocuk Öldü

Boğazına Portakal Kabuğu Kaçan 2 Yaşındaki Çocuk Öldü

Çorum'da 2 yaşındaki Yusuf Avcu, portakal kabuğunu çiğnerken nefes borusuna kaçırdı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

23.12.2015 13:22  Güncelleme: 13:53

Çorum'da Ulukavak Mahallesi'nde portakal kabuğu nefes borusuna kaçan iki yaşındaki Yusuf Avcu hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

PORTAKAL KABUĞUNU ÇİĞNERKEN NEFES BORUSUNA KAÇIRDI

Olay, Çorum'un Ulukavak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Minik Yusuf, portakal kabuğunu çiğnerken nefes borusuna kaçırdı.

YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE ALINDI

Nefessiz kalan ve yere düşen çocuk yakınları tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Nefes alamayan çocuğa ilk müdahale acil servisteki doktorlar yaptı. Daha sonra yoğun bakım ünitesine yatışı yapılan Yusuf Avcu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Boğazına Portakal Kabuğu Kaçan 2 Yaşındaki Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement