16 yaşındaki çocuğun yerde bulduğu cisim elinde patladı, parmakları parçalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

16 yaşındaki çocuğun yerde bulduğu cisim elinde patladı, parmakları parçalandı

26.10.2020 18:09  Güncelleme: 11:35

Karabük'te, 16 yaşındaki bir çocuğun yerde bulduğu cismin patlaması sonucu parmakları parçalandı. 3 parmağının parçalandığı tespit edilen çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Barış Mahallesi'nde bir inşaatta çalışan ağabeyi ile gezmeye gelen 16 yaşındaki Birol T., inşaatın yanında bulunan apartmanın arka kısmında sigara içtiği sırada yerde bulduğu bir cisim patladı.

ELİ KANLAR İÇİNDE KALDI

Şiddetli bir patlama ile çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı olayda eli kanlar içinde yardım isteyen genç, olay yerine çağrılan ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 3 parmağının parçalandığı belirlenen genç hastanede tedavi altına alındı.

POLİS PATLAYAN CİSMİN NE OLDUĞUNU BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Çevredeki vatandaşlar patlamanın şiddetli olduğunu ve panik yaşadıklarını ifade ettiler. Olay yerine gelen Safranbolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve TEM ekipleri patlamanın yaşandığı yerde incelemelerde bulunurken, patlayan cismin ne olduğu konusunda geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 16 yaşındaki çocuğun yerde bulduğu cisim elinde patladı, parmakları parçalandı - Son Dakika


Advertisement