Denizli'de Damada Bıçaklı Saldırı: Ağır Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli'de Damada Bıçaklı Saldırı: Ağır Yaralı

20.09.2023 09:57

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir vatandaşın damadına bıçakla saldırma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Damat çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralandı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Saldırgan ise gözaltına alındı.

Kayınpeder dehşeti yaşattı... Sokak ortasında damadını böyle bıçakladı

DENİZLİ - Denizli'de bir vatandaşın damadına bıçakla saldırma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan damat, ağır yaralanırken yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi'nde gayrimenkul işiyle uğraşan Özcan T. ile kayınbabası Murat A. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat A., çantasında getirdiği bıçakla damadını vücudunu çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içinde kalan damat Özcan T., çevredeki vatandaşların da yardımıyla ofisine kaçarak saldırıdan kurtulurken ihbarlar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralı Özcan T. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırırken kayınpeder ise ekiplerce gözaltına alındı. Ayrıca kayınbaba Murat A.'nın damadına bıçakla saldırma anı anbean işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de Damada Bıçaklı Saldırı: Ağır Yaralı - Son Dakika


Advertisement