Diyarbakır'da 16 Gündür Kayıp Olan 8 Yaşındaki Narin Gürkan'ın Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da 16 Gündür Kayıp Olan 8 Yaşındaki Narin Gürkan'ın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Diyarbakır\'da 16 Gündür Kayıp Olan 8 Yaşındaki Narin Gürkan\'ın Arama Çalışmaları Devam Ediyor
05.09.2024 15:08

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Gürkan'dan 16 gündür haber alınamıyor. Yoğun arama çalışmalarına rağmen hala bulunamayan Narin için son olarak mahalle mezarlığında yer altı görüntüleme cihazı ile arama yapıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Narin'in amcası S.G. tutuklandı.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Gürkan'dan 16 gündür haber alınamıyor.

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran, iki haftayı geçen yoğun arama çalışmalarına rağmen hala bulunamadı. Narin'i arama çalışmaları devam ediyor. Son olarak mahalle mezarlığında yer altı görüntüleme cihazı ile bir arama yapıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma da sürüyor.

Soruşturma kapsamında amca S.G. tutuklanmıştı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır'da 16 Gündür Kayıp Olan 8 Yaşındaki Narin Gürkan'ın Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement