Edirne'de Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Edirne'de Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

Edirne\'de Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

Edirne'de polis ekipleri 9 şüphelinin ev ve işyerlerinde gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 7 bin 407 paket sigara ile 270 şişe içki ele geçirdi.

27.02.2016 11:43

Edirne'de polis ekipleri 9 şüphelinin ev ve işyerlerinde gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 7 bin 407 paket sigara ile 270 şişe içki ele geçirdi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kentte gümrük kaçağı sigara sattığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Mahkeme kararıyla adresleri belirlenen 9 kişinin evi, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda gümrük kaçağı olduğu belirlenen 7 bin 407 paket sigara ile 270 şişe içki ele geçirdi.

Piyasa değeri 30 bin lira olduğu belirtilen sigara ve içkilere imha etmek üzere el konulurken, 9 şüpheli gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 9 şüpheli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından 9 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement