Erzincan'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erzincan'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzincan\'da Uyuşturucu Operasyonu
11.05.2017 15:58

Erzincan’da ’torbacı’ tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 2 kişi göz altına alınırken piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 532 gram esrar ele geçirildi.

Erzincan'da 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 2 kişi göz altına alınırken piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 532 gram esrar ele geçirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş Şube ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri personelinin de katılımıyla Erzincan'da sokak satıcılarına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan Ş.K. ve A.G.Y. isimli şahıslara ait iki farklı adreste bulunan ikametlerinde yapılan aramalarda daralı ağırlığı 532,62 gram toz esrar maddesi, 9 kök Hint keneviri ve bir miktar hint keneviri tohumu ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeleri ile ilgili olarak TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) iddiasıyla Ş.K. ve A.G.Y. isimli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Erzincan'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika


Advertisement