Sağır ve dilsiz çocuğa işkence! Önce dövdüler sonra kulağını kesmeye çalıştılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sağır ve dilsiz çocuğa işkence! Önce dövdüler sonra kulağını kesmeye çalıştılar

07.01.2025 12:07

Esenyurt'ta 14 ve 17 yaşlarında 2 kişi, bir çocuğu internet kafede sıkıştırarak darp etti. Kan donduran görüntüleri de kameraya alıp çocuğun abisine yollayan şahıslar "şikayetçi olursan sana da böyle yaparız" dedi.

Geçtiğimiz hafta Esenyurt Selahattin Eyyübi mahallesinde meydana gelen olayda Suriye uyruklu sağır ve dilsiz çocuğu internet kafede gören 2 şahıs, boş bir odaya götürdü.

KULAĞINI KESMEYE ÇALIŞTILAR

Akran zorbalığı yapan şahıslar önce kablo ile çocuğu dövdü, daha sonra pense ile kulağını kesmeye çalıştı. Dakikalarca süren işkenceyi de cep telefonu ile kayıt altına alan şahıslar videoyu çocuğun abisine gönderdi.

GÖRÜNTÜLER KAN DONDURDU

Çocuğun abisini de tehdit eden şahıslar "şikayet ederken sana da böyle yaparız" diye mesaj gönderdi. Abi duruma sinirlenip durumu sosyal medyada paylaştı. Yayınlanan görüntüler infiale yol açtı. Görüntülerin sonunda ağır darbelere maruz kalan çocuğun ağzından ve burnundan kan geldiği görüldü.

GÖZALTINA ALINDILAR

Videoyu ihbar olarak değerlendiren Esenyurt Asayiş Ekipleri kısa bir sürede olaya karışan şahısları gözaltına aldı. İfadeleri alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağır ve dilsiz çocuğa işkence! Önce dövdüler sonra kulağını kesmeye çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • İBRAHİM DALKILIÇ İBRAHİM DALKILIÇ:
    bunları yapan da o.çocuğu serbest bırakılırsa eğer onlar da o.çocuğu. memleket ne hale geldi? 110 2 Yanıtla
  • Serkan Güngör Serkan Güngör:
    Allah sizi bildigi gibi yapsin .. daha 17 yasinda zulmden haz aliyor.. 111 1 Yanıtla
    Serkan Yalçın Serkan Yalçın:
    tek sebebi er..... 0 0
  • HALK OZANI AŞIK CEMŞİT HALK OZANI AŞIK CEMŞİT:
    ANA BABALARIDA CEZALANDIRILSIN BÖYLE İNSANLARIN BU NASIL BİR KAFA ARKADAŞ 74 1 Yanıtla
  • jackal insomnia jackal insomnia:
    ağlayarak izledim bu canileri ne olursunuz yalvarıyorum en acı şekilde cezalandririn insanların en azından gonlubferahlasin 61 1 Yanıtla
  • ilyas erduran ilyas erduran:
    adaletin olmadığı yerde adiler cirit atar 57 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement