Emekli polis, kahvehanede tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı: 2 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Emekli polis, kahvehanede tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı: 2 ölü

Adana'da kahvehaneci Bahadır Serindağ ve akrabası Sabri Özgenç, tartıştığı emekli polis tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

15.10.2021 22:31  Güncelleme: 23:12

Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde, emekli polis memuru Kamil G., kahvehanede oturduğu sırada iş yeri sahibi Bahadır Serindağ (43) ve Sabri Özgenç (44) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Serindağ'ın akrabası Sabri Özgenç'in de dahil olduğu tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında belindeki tabancayı çıkaran Kamil G., Serindağ ve Özgenç'e kurşun yağdırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralanan Serindağ ve Özgenç, kanlar içerisinde yığıldı.

2 YARALI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan iki yaralı, kaldırıldıkları hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kamil G.'yi gözaltına alan polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Emekli polis, kahvehanede tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı: 2 ölü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Emekli polis, kahvehanede tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı: 2 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yunus Yukseven: Polistir haklıdır diyenler gelmeden yerimizi alalım :)) 6 5 Yanıtla
  • Kamp Yerleri: Polisin cogunun psikolojisi bozuk. Mutlaka bunlar goz onune alinip rutin olarak konrtol edilip skintisi olanlari bulup tedavi edilmeli. Dunyada bu durum boyle yani 4 5 Yanıtla
  • Azad Deniz: Kafası haklıdır 3 2 Yanıtla

Advertisement